Newsletter

Subscribe to our mailing list for latest news, events and promotions.
Our current news
News

Tempoh membayar

Posted date: 27-Sep-2013

Sila ambil perhatian!

Pembayaran melalui “Direct Bank in” mesti dibuat dalam tempoh seminggu selepas pesanan dibuat atas talian. Kegagalan membuat bayaran dalam tempoh ditetapkan akan membawa kepada pembatalan pesanan secara automatik.

 

Sila e-mel atau faks slip “bank in” anda kepada kami selepas bayaran dibuat.

Cara Pembayaran

Posted date: 27-Sep-2013

Syarikat kami hanya menerima bayaran melalui "iPay88"(Credit Card, Alliance Online Transfer, Ambank, CIMB click, FPX, Hong Leong Bank Transfer, Maybank2U, Meps Cash, Mobile Money, Web Cash atau RHB) atau Direct Bank in (bank-in atau account transfer).

Berikut ialah maklumat bank:

Bank: CIMB Bank

Nombor akaun: 8006991969

Akaun bank di bawah nama: Exact Publisher Sdn Bhd

Sila faks atau emel bank in slip selepas membuat pembayaran untuk pelanggan yang memilih bayaran melalui Direct Bank In.

Nombor faks: 03-62701599

Emel: admin@bookstation.com.my

Kami tidak lagi menerima wang pos mulai 27 Sept 2013.

 

Harap maaf atas sebarang kesulitan!

 

BOOK STATION MULA BEROPERASI

Posted date: 23-Feb-2010

BOOK STATION MULA BEROPERASI

 

Setelah 10 tahun berada di dunia penerbitan buku, Kumpulan Penerbitan Gemilang (KPG) telah mengorak langkah setapak lagi dengan membina sebuah kedai buku online; www.bookstation.com.my. Dengan lahirnya kedai buku online atau Book Station ini, anda berpeluang menerokai pelbagai jenis bahan bacaan seperti buku cerita, novel, komik, manga, dan bahan bacaan tambahan sesuai untuk semua peringkat umur. Terdapat juga produk sampingan seperti baju t-shirt, key chain dan sebagainya yang dijual dengan harga yang berpatutan.

 

Untuk menggunakan kedai buku online ini, anda dikehendaki membuat pendaftaran keahlian terlebih dahulu dengan memasukkan butir-butir pengenalan diri dengan tepat supaya tidak berlaku sebarang masalah untuk kami berurusan kelak. *500 pengunjung yang terawal mendaftar akan menerima hadiah misteri!

 

Sebarang pertanyaan dan maklum balas berkenaan dengan pembelian dan penggunaan Book Station ini bolehlah diajukan kepada Ms Chye dengan menghubunginya melalui:

 

Email: admin@bookstation.com.my
Telefon: 03-6275 2300
Fax: 03-6270 1599

 

Kesempatan ini, kami dari Book Station ingin mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU CINA dan selamat menyambut MAULIDUR RASUL kepada semua rakyat Malaysia.